2 people are watching
this product
Daily deal -5%
  • Selection Pro Series Leg Extension / Technogym [prenovljeno]
  • Selection Pro Series Leg Extension / Technogym [prenovljeno]

Selection Pro Series Leg Extension / Technogym [prenovljeno]


Rating:
(0)

Refurbished oprema – ​​postopek regeneracije v našem podjetju je profesionalen in celovit. Prenovljen izdelek se ne razlikuje od novega. Vsak stroj dobi nov lak, ki ga izdelamo v naši sodobni lakirnici. Odvisno od vrste opreme zamenjamo ali regeneriramo sestavne dele izdelka, da ga povrnemo v tovarniško stanje. Prepričani smo v naš proces regeneracije, zato nudimo 12-mesečno garancijo

-5% popust za vse Technogym

Izdelek v popolnem stanju in na voljo za hitro dostavo

Recikliran izdelek.

Podaljšek za noge posebej trenira mišice kvadricepsa, ne da bi vključil spodnji del hrbta na varen in učinkovit način iz sedečega položaja.

€2,845.73
€2,995.50
Save 5%
Tax included
product condition
qty

Secure payments
Visa, Mastercard
Free delivery above 100 Euro
Free advice via chat or email

Anatomsko oblikovan

Anatomska oblika blazine za podporo stegna zmanjša pritisk na koleno.

Nastavljiva valjčna podloga za golenico je primerna za uporabnike vseh višin.

Enostaven začetni položaj

R.O.M. Gumb vzvoda vam omogoča nastavitev začetnega položaja med sedenjem.

Funkcije:

Sedišče in naslonjalo sta ergonomska – naslonjalo zagotavlja stabilizacijo in izolacijo medenice in zadnjih mišic, oblikovan sedež pa povečuje stabilnost in udobje. Pomagajo izboljšati koordinacijo in zavzeti pravilno fiziološko držo med vadbo.

Ročaji – Nevtralni oprijem omogoča različne gibe in zagotavlja ustrezno prileganje vsakemu uporabniku.

Valčka – prispeva k stabilnosti in učinkovito vključuje mišice med vadbo. Pomaga zmanjšati obremenitev in zmanjša možnost zvinov kolena.

VIZUALNA NASTAVITEV – Z uporabo jasnih rumenih oznak lahko tudi najbolj neizkušen uporabnik enostavno nastavi napravo v pravi položaj za vadbo. Napravo lahko preprosto nastavite neposredno iz položaja za vadbo, tako da lahko prilagodite svojo vadbo, ne da bi se morali premikati.

PHYSIOCAM – omogoča spreminjanje upora, tako da se ujema s krivuljo mišične moči določene mišične skupine med vadbo. V praksi to pomeni manjši upor na začetku in koncu gibalne faze, ko so mišice najšibkejše.

BIOMOTION – koncept je razvila raziskovalna skupina TechnoGym in temelji na poglobljeni študiji funkcionalne anatomije posameznih mišic in njihovega obnašanja pri kombiniranih gibih. Rezultat tega je zasnova, ki poustvari naravno gibanje vnaprej določenega ROM-a (obseg gibanja).

PAMETNI PIN – izbira obremenitve je zdaj enostavnejša zahvaljujoč novemu stebru za uteži z vnaprej ožičenim kablom. Utež 2,5 kg, vgrajena na vrhu škatle, pomaga postopno povečevati obremenitev.

Držala za steklenice in telefone – ne skrbite, kje boste pustili svoje stvari – steklenico, telefon in osebne predmete pospravite v posebna držala in uživajte v vadbi!

Nova tabla, ki jo je enostavno brati – za več navodil med vadbo je bila nova plošča spremenjena z večjo grafiko za boljše branje in postavljena na bolj vidno mesto. Če se prijavite z novo QR kodo, boste prejeli navodila za vaje in spremljali svoje podatke.

Specifikacije:

Nabor teže : 95 kg/125 kg

Teža : 263 kg

Mere : dolžina: 1300 mm; širina: 1050 mm; višina: 1485 mm

Leg Extension

Specific References

Carrier Informations Price
ECONOMY - DPD / UPS / DHL 5-10 days Free!
PICK UP IN STORE This option is currently only possible for small products. For products that you added to your shopping cart we do not offer local collection near your location. Please choose courier delivery and we will deliver product to your doors. Free!
EXPRESS - TNT / DHL / UPS 1-3 WORKING DAYS €199.00

Bestseller

Buy it with

  • Selection Pro Series Leg Extension / Technogym [prenovljeno]
  • +
  • TechnoGym Selection Pro Series Leg Press (rehabilitated)
  • +
  • TechnoGym Selection Pro Series Chest Press (rehabilitated)
  • €9,286.20-10 %
    Total price: €8,357.58
info Items available for pre-order  Show details

16 other product