2 people are watching
this product
Daily deal -10%
  • schodolez | Profesionál / Oemmebi

schodolez | Profesionál / Oemmebi


Rating:
(0)

Escaladora calidad Profesional de la marca Oemmebi.

 

 

 

 

 

 

 

Notas del Producto:

 

  • Entrenamiento de cuerpo completo: la escaladora mecánica involucra los músculos de las piernas, brazos, hombros y espalda.
  • Resistencia ajustable: el sistema de resistencia permite personalizar el entrenamiento y aumentar la intensidad.
  • Diseño compacto: la escaladora es ligera y de tamaño reducido, ideal para hogares con poco espacio.
  • Fácil de usar: la escaladora no requiere habilidades técnicas y es accesible para todas las edades y niveles de condición física.
  • Bajo impacto en las articulaciones: el entrenamiento es de bajo impacto en las articulaciones, adecuado para personas con lesiones o dolor en las articulaciones.

 

 

5 400,00 
6 000,00 
Zľava 10%
S DPH
COLOUR
qty

Secure payments
Visa, Mastercard
Free delivery above 100 Euro
Free advice via chat or email

Úvod

Mechanický lezec je súčasťou kardiovaskulárneho tréningového vybavenia, ktoré sa v posledných rokoch stalo veľmi populárnym rokov vďaka mnohým zdravotným benefitom. Tento stroj je skvelou voľbou pre ľudí, ktorí si chcú zlepšiť kondíciu a schudnúť v pohodlí domova. Mechanický horolezec simuluje pohyb po schodoch a je ideálny na precvičenie svalov nôh, zadku a brucha.

Funkcie

Mechanický horolezec má inovatívne funkcie, vďaka ktorým je jedinečný a vysoko efektívny na precvičenie všetkého tela . Po prvé, má systém mechanického odporu, ktorý poskytuje väčšiu odolnosť voči pohybu, čo umožňuje efektívnejší tréning. Jeho veľký, protišmykový dizajn pedálov navyše zaisťuje hladký a pohodlný pohyb počas cvičenia.

Ďalšou dôležitou vlastnosťou mechanického lezca je jeho digitálny monitor, ktorý poskytuje informácie o čase, rýchlosť, prejdená vzdialenosť, spálené kalórie a tepová frekvencia. Má tiež niekoľko úrovní odolnosti, ktoré sa prispôsobujú individuálnym potrebám každého používateľa.

Mechanická preliezačka je vyrobená z vysoko kvalitných materiálov, ktoré zaručujú jej trvanlivosť a odolnosť. Jeho zosilnená oceľová konštrukcia unesie maximálnu hmotnosť až 120 kg, vďaka čomu je vhodná pre ľudí rôznych veľkostí a úrovní kondície.

Výhody

Pravidelné používanie mechanického preliezačky ponúka množstvo zdravotných výhod. Po prvé, zlepšuje kardiovaskulárne zdravie posilnením srdca a pľúc. Okrem toho pomáha spaľovať kalórie a efektívne schudnúť, čo je výhodné pre ľudí, ktorí chcú schudnúť a udržať sa vo forme.

Toto zariadenie tiež pomáha posilňovať svaly celého tela, najmä nohy, zadok a brušné svaly. Navyše, jeho dizajn s nízkym nárazom ho robí vhodným pre ľudí so zraneniami alebo problémami s pohyblivosťou.

Mechanická preliezačka sa ľahko používa a nevyžaduje veľké finančné investície. Navyše sa ľahko skladuje a nezaberie doma veľa miesta. Pravidelným používaním môžete zlepšiť celkový zdravotný stav tela, zvýšiť vytrvalosť a svalovú silu, zlepšiť držanie tela a znížiť riziko chorôb súvisiacich so sedavým životným štýlom.

Skrátka, mechanický horolezec je excelentToto je možnosť pre ľudí, ktorí chcú zlepšiť svoju fyzickú kondíciu a zostať aktívni v pohodlí domova. Vďaka svojim inovatívnym funkciám a robustnému dizajnu je tento stroj ideálny pre ľudí, ktorí hľadajú efektívny spôsob, ako precvičiť celé telo a zlepšiť svoje kardiovaskulárne zdravie.

Technické údaje:

ROZMERYHODNOTY
DLHÉ 145 cm
ŠÍRKA 224 cm
HEIGHT 88 cm
ČISTÁ HMOTNOSŤ 205 kg
CHARAKTERISTIKA ZARIADENIAHODNOTY
AUTOMATICKÉ PROGRAMY 9
PROGRAMY DE ENTRENAMIENTO OBJETIVO 2
PRÍRUČKA PROGRAMU ENTRENAMIENTO
NIVELES DE VELOCIDAD Varios
DISEÑO Profesionálne
PANEL DE CONTROL CON PANTALLA LED
PULSÍMETRO PARA MEDIR LA FRECUENCIA CARDIACA
ODOLNÉ MATERIÁLY
IRLOT01

Špecifické referencie

Carrier Informations Price
ECONOMY - DPD / UPS / DHL Doručení na Slovensko trvá 5 až 10 pracovních dnů a všechny naše produkty jsou expedovány ze skladů v Polsku. Free!
PICK UP IN STORE Recoger en Tienda (Mijas, Málaga) Free!
EXPRESS - TNT / DHL / UPS 1-3 PRACOVNÉ DNI 350,00 

Bestseller

Related Product

  • schodolez | Profesionál / Oemmebi
  • +
  • Selection Pro Series / Technogym Leg Press [Repasované]
  • +
  • Selection Pro Series / Technogym Hrudník [Repasovaný]
  • 11 840,47 -10 %
    Total price: 11 839,47 
info One of these items has different availability  Show details

16 other product